Algemene voorwaarden

Vocal & Performance Academy

Algemeen

Hieronder volgen de voorwaarden voor algemene lessen.

1. Lidmaatschap
2. Social Media

3. Onderwijs

4. Bestellingen

Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij Vocal & Performance Academy houdt in dat je wekelijks of om de week privé zangles of groepszangles volgt. Tijdens de vakantiedagen worden er geen lessen gegeven. Het abonnement loopt door zolang er niet wordt opgezegd.

Inschrijven

Je kan op ieder moment van het jaar beginnen met lessen volgen.
Wij rekenen eenmalig €10,- inschrijfkosten incl. btw. Je krijgt na inschrijving toegang tot het gebruikersportaal.

Opzeggen

Voor het opzeggen van een lidmaatschap geldt 1 maand opzegtermijn. Meldt dit bij de docent en stuur vervolgens een email naar info@vocalperformanceacademy.nl De lessen en de betaling stoppen 1 maand na ontvangst van de schriftelijke opzegging per e-mail.

Lesuitval

– Docent afwezig –

Mocht een docent verhinderd zijn dan wordt er gezorgd voor een vervangende docent of indien dit niet mogelijk is dan wordt de gemiste les ingehaald.

– Leerling afwezig

Indien een privé zangles uiterlijk 24 uur van te voren door een leerling wordt afgezegd bij de docent wordt deze genoteerd en in de loop van het jaar gekeken naar een mogelijkheid om deze in te halen. U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt de geboekte les in rekening te brengen. Voor de groepslessen geldt er een vast maandtarief. Een gemiste groepszangles kan niet worden ingehaald.

– Vakanties

2020 – 2021: Er zijn geen reguliere lessen gedurende de schoolvakanties. Uitgaand schoolvakanties: Noord – Holland

– Overheidsmaatregelen –

Deze activiteiten vinden normaliter plaats op onze fysieke locatie. Mocht dit als gevolg van overheidsmaatregelen niet mogelijk zijn, dan zullen de activiteiten online worden aangeboden via een audio- en videoverbinding.

Betalingswijze

Voor de betaling van de zanglessen ontvangt u voor aanvang van de nieuwe maand een factuur die binnen 7 dagen na de factuurdatum dient te zijn voldaan op IBAN: NL14RABO 0311 6317 03 t.n.v. Vocal & Performance Academy o.v.v. het factuurnummer. Voor lidmaatschap is de betaling verdeeld over 10 gelijke termijnen september t/m juni. Mocht u ergens gedurende het jaar beginnen dat kan het zijn dat het gemiddelde maandbedrag iets hoger of lager uitvalt, afhankelijk van het aantal lessen dat die maand wordt gegeven. Mocht u stoppen met zangles dan wordt in de laatste maand een laatste verrekening doorgevoerd, afhankelijk van het aantal lessen waarvoor u heeft betaald / heeft gevolgd. Voor de vakantiemaand augustus ontvangt u geen factuur. Wij vragen eenmalig inschrijfkosten van 10,-

Cadeaukaart / Strippenkaart / Cursussen

Het is ook mogelijk om losse lessen en cursussen te volgen bij Vocal & Performance Academy. Dit is met name handig als u niet altijd met dezelfde regelmaat naar zangles kunt komen. Op deze manier kunt u samen met uw docent zelf de lessen inplannen.

Social Media

Beeld- en audiomateriaal van leerlingen kunnen mogelijk gebruikt worden voor publicaties en social media van Vocal & Performance Academy.  Publicaties worden eventueel gedaan via Instagram, Facebook, Twitter of YouTube.

Onderwijs

Lessen in het onderwijs

Klik op de onderstaande link voor de algemene voorwaarden voor lessen in het onderwijs in PDF formaat.

Bekijken

Bestellingen

Bedenktermijn

U heeft 14 dagen bedenktijd nadat u de bestelling heeft ontvangen. Dit is niet van toepassing op kaarten voor evenementen of voor proeflessen.

Retourneren

Indien u besluit uw bestelling niet te nemen, kunt u het terugsturen naar Vocal Performance Academy, Westzijde 110, 1506 EJ Zaandam. U krijgt dan, zodra wij de bestelling terug hebben ontvangen, het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort. Let op: vergezel uw retourzending van een ingevuld modelformulier voor ontbinding. Dit is niet van toepassing op kaarten(tickets) voor evenementen. Kaarten voor evenementen kunnen niet worden geretourneerd.

Levertijd

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 3 werkdagen te versturen met PostNL. Kaarten voor evenementen worden direct per e-mail verzonden.

Verzendwijze

Levering vindt plaats per post, tenzij u aangeeft op het bestelformulier dat u het zelf afhaalt. Kaarten voor evenementen worden per e-mail verzonden.

Betalingswijze

Betaling geschiedt via Ideal.