Over Ons

Vocal & Performance Academy

Vocal & Performance Academy

Mission Statement

Het opleiden, ontwikkelen en inspireren van studenten om hun muzikale potentieel ten volle te benutten en hen de vaardigheden aan te leren voor een leven lang muziekplezier.

Volg ons op Instagram!Vocal & Performance Team


Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid
Het Bedrijf

Vocal & Performance Academy is in het jaar 2018 opgericht. Vanaf 1 september 2019 worden de lessen op een nieuwe locatie in Zaandam gegeven. In de lessen werken we aan: zangtechniek, tekstinterpretatie, podium coaching, songwriting en auditie voorbereidingen.

Founder

Dicle Kutlubay is een zangeres, danseres, actrice, songwriter, dans en muziekdocente.
Na haar dansopleiding op de 5 o’clock van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en het Art & Entertainment College is ze doorgestroomd naar dansacademie Lucia Marthas Institute For Performing Arts.

Locatie

Vocal & Performance Academy is gelegen aan de Westzijde 110, vlakbij de winkelstraat in het Centrum van Zaandam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Het is ongeveer 11 minuten lopen vanaf het station Zaandam. 

Station Looproute Route Planner

Werk

Docent Muziek en Zang

Ze heeft de opleiding Artiest Popmuziek gestudeerd aan de Herman Brood Academie en heeft in 2018 de opleiding Muziekeducatie/Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam afgerond. Daarna is ze doorgestroomd naar het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar ze de opleiding Muziek Als Vak heeft gevolgd om te specialiseren in de Kodály methode. Regelmatig gaat ze naar Hongarije om lessen te volgen aan het Kodály Institute of the Liszt Ferenc Academy of Music in Kecskemét Budapest.


Zang, Dans, Theater en Podiumcoach

Bij RTL Telekids was Dicle jarenlang zang, dans, theater en podium coach. Ze werkt aan auditie voorbereidingen voor tv programma’s zoals: The Voice Kids, Kinderen voor Kinderen en Junior Song Festival.


Wereldmuziek

Dicle is muziekdocent en coach voor o.a. Aslan Muziekcentrum in het primair onderwijs en havo/vwo voortgezet onderwijs. Daarnaast heeft zij de post-HBO muziekeducatie opleiding gevolgd om vanuit de lange leerlijn Muziek Talent Express wereldmuziek en dansles te geven aan alle leerjaren van het primair onderwijs. Tevens geeft zij ook coaching en trainingen aan leerkrachten.


Actief in het onderwijs

Bij de Maurice Amado Foundation is zij werkzaam voor de volgende taken:
Het ondersteunen bij het formuleren van de visie op muziekeducatie en de daaraan gekoppelde vraag naar de invulling van het muziekvakonderwijs waarbij de vraag van de school leidend is.
Samen met de school onderzoeken welke concerten/voorstellingen onderdeel van de leerlijn kunnen uitmaken en hoe de leerlingen op dit bezoek kunnen worden voorbereid.
Het benodigde budget voor muziekeducatie in kaart brengen en bijwonen van vergaderingen met het leerkrachten team.