Over Ons

Vocal & Performance Academy

Vocal & Performance Academy

Mission Statement

Het opleiden, ontwikkelen en inspireren van studenten om hun muzikale potentieel ten volle te benutten en hen de vaardigheden aan te leren voor een leven lang muziekplezier.

Volg ons op Instagram!Vocal & Performance Team

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Privacybeleid
Het Bedrijf

Vocal & Performance Academy is in het jaar 2018 opgericht. Vanaf 1 september 2019 worden de lessen op een nieuwe locatie in Zaandam gegeven. In de lessen werken we aan: zangtechniek, tekstinterpretatie, podium coaching, songwriting en auditie voorbereidingen.

Founder

Dicle Kutlubay is een zangeres, danseres, actrice, songwriter, dans en muziekdocente. Na haar dansopleiding op de 5 o’clock van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en het Art & Entertainment College is ze doorgestroomd naar dansacademie Lucia Marthas Institute For Performing Arts.

Locatie

Vocal & Performance Academy is gelegen aan de Westzijde 110, vlakbij de winkelstraat in het Centrum van Zaandam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Het is ongeveer 11 minuten lopen vanaf het station Zaandam.

Station Looproute Route Planner

Werk

Docente Muziek en Zang

Ze heeft de opleiding Artiest Popmuziek gestudeerd aan de Herman Brood Academie en heeft in 2018 de opleiding Muziekeducatie/Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam afgerond. Daarna is ze doorgestroomd naar het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar ze de opleiding Muziek Als Vak heeft gevolgd om te specialiseren in de Kodály methode. Regelmatig gaat ze naar Hongarije om lessen te volgen aan het Kodály Institute of the Liszt Ferenc Academy of Music in Kecskemét Budapest.


Zang, Dans, Theater en Podiumcoach

Bij RTL was Dicle jarenlang zang, dans, theater en podium coach. Ze werkt aan auditie voorbereidingen voor tv programma’s zoals: The Voice Kids, Kinderen voor Kinderen en Junior Song Festival.


Artist Vocal Coach

Dicle heeft zich gespecialiseerd in Complete Vocal Technique (CVT) en Estill Voice Training Method (EVTS). Tijdens de lessen combineert ze alles met haar eigen Vocal & Performance Academy methode. Alle studenten bij Vocal & Performance Academy worden zeer technisch opgeleid van jong tot oud. Dicle werkt o.a. met top artiesten zoals: Emma Heesters, Yade Lauren, Numidia en Nana Fofie.


Actief in het onderwijs

Bij de Maurice Amado Foundation is zij werkzaam voor de volgende taken: Het ondersteunen bij het formuleren van de visie op muziekeducatie en de daaraan gekoppelde vraag naar de invulling van het muziekvakonderwijs waarbij de vraag van de school leidend is. Samen met de school onderzoeken welke concerten/voorstellingen onderdeel van de leerlijn kunnen uitmaken en hoe de leerlingen op dit bezoek kunnen worden voorbereid. Het benodigde budget voor muziekeducatie in kaart brengen en bijwonen van vergaderingen met het leerkrachten team.