Het Team

Vocal & Performance Academy

 Dicle Adrianna Amara

Founder VPA & Vocal Coach for Professionals

Meet Dicle Adrianna Amara Amsterdam-based entrepreneur, and founder of the Vocal & Performance Academy. She is a renowned singing coach and the inventor of her own unique method, VPA work-outs and VPA Gym. Dicle is widely recognized as the successful vocal coach of almost all the biggest superstars in the music industry. Her expertise and experience have made her one of the most sought-after vocal coaches in the world.

Simone

Vocal Coach

Simone is cum laude afgestuurd als zangeres aan het Conservatorium in Amsterdam en geeft al een aantal jaar zangles en pianoles!
Ze heeft een musical achtergrond en heeft ook de opleiding aan de Frank Sanders Akademie afgerond.

Luna Mae

Vocal Coach

Luna Mae is jarenlang achtergrondzangeres bij o.a. Ronnie Flex, Bizzey, Jayh en Glennis Grace. Maar de qua sound met Joss Stone gelijkende zangeres brengt ook geregeld eigen materiaal uit. “Ik wil graag mooie muziek maken die rechtstreeks uit mijn hart komt. Daarmee hoop ik ook anderen te raken.”

Sem

Vocal Coach

Sem heeft op het Conservatorium van Amsterdam gestudeerd met als hoofdvak zang en haalt haar muzikale inspiratie uit genres zoals Jazz, (Neo)-Soul en R&B.

Chanou

Vocal Coach for children and young adults

Chanou is een singer/songwriter en is afgestudeerd aan de Herman Brood Academie. 
Bij VPA geeft zij zanglessen en songwritingles!

Roos

Creative Editor & Administration
VPA Agency
VPA Retreats
VPA Agency

Roos is verantwoordelijk voor alle creatieve uitspattingen van VPA! Met veel redactionele kennis en een dosis kleur en vrolijkheid zal ze het team vanuit het zonnige Spanje ondersteunen.

Darleen

Creative director
& Choreographer
VPA AGENCY

Als danseres heeft ze de hele wereld over gereisd en vele grote grote concerten en shows mogen dansen.
Haar grote liefde en specialisatie is HipHop.
Ze werkt met verschillende top artiesten als: Frenna, Hadise, Emma Heesters en Bizzey.

Deborah

Choreographer
VPA AGENCY

Deborah is al jaren werkzaam als danseres en choreograaf. Ze heeft met verschillende artiesten gewerkt onder andere met:Daddy Yankee, French Montana, Red One, Kings of Leon, Emma Heesters en Bizzey.

Tegga

Main Choreographer
& Creative Director VPA AGENCY

Tegga heeft gewerkt met artiesten als French Montana, daddy Hankee, Hadise, Emma Heesters en met verschillende opdrachtgevers als: MTV, Sony Music. Nickelodeon en fashion week!
Ze choreografeert onder andere concerten, videoclips en commercials.

Dennis Kox

KNO-Arts voor professionals

Dennis Kox studeerde geneeskunde aan de VU in Amsterdam. Van 2006 tot 2011 volgde hij zijn opleiding tot KNO-arts in het LUMC te Leiden, waar hij nadien nog een half jaar werkte. Van 2011 tot 2014 werkte hij als fellow KNO in het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein en Utrecht.
Momenteel werkt hij als ENT-surgeon in de Vijf Meren Kliniek in Haarlem.
Specialisatie: zorg rondom de professionele stemgebruiker.

Delany

Vocal Coaching VPA (kids&teens) & performance coaching

Van jongs af aan stroomt entertainen door haar bloed. Delany staat al een poos in de schijnwerpers en is een allround artiest: ze zingt, rapt, danst, schrijft, en produceert.

In mei 2019 heeft Delany een contract getekend op het label 777, de platenmaatschappij van Frenna. Haar eerste singlerelease ‘Fake Love’ is een samenwerking met Frenna.

Isabèl Usher

Songwriting Teacher
VPA Retreats

Isabèl Usher (24) is platinum-songwriter en schrijft voor artiesten in zowel Nederland en buitenland. Ze schrijft o.a. voor: Zoe Tauran, Sigourney K, Yade Lauren, Frenna. Dit jaar is ze begonnen aan haar TikTok-carrière, met als resultaat dat ze zelf ook in de spotlights staat.

Haar eigen song: ‘Ik kom weer thuis’ is miljoenen keer gestreamd. Tijdens de VPA retreats geeft Isabel songwriting lessen aan onze opkomende vrouwelijke artiesten.

 Giorgio Sanches

Vocal Coach

Giorgio Sanches is een artiest uit Amsterdam die pop en R&B maakt. Op 13-jarige leeftijd deed hij mee aan The Voice Kids en het Junior Songfestival. Niet veel later maakte hij ook furore in de acteerwereld. Hij is bekend van zijn rollen in onder andere Spangas, Mees Kees en Celblok H.